Streetband Splash

Streetband Splash is een band die bij diverse evenementen optreedt met herkenbare en lekker in het gehoor liggende muziek.
Boek ons vandaag nog!

Wie zijn wij

Streetband Splash is een band die bij diverse evenementen optreedt met herkenbare en lekker in het gehoor liggende muziek. Actualiteit is een belangrijk item bij de muziekkeuze, maar de klassiekers uit het verleden worden hierbij zeker niet overgeslagen. De instrumentele bezetting is te vergelijken met een dweilorkest, maar de muziek die gespeeld wordt juist niet. Splash beschikt over een gemêleerd repertoire wat bestaat uit muzieksoorten als jazz, latin, blues, rock en pop.

De band bestaat uit diverse muzikanten. Een aantal daarvan is doorgewinterd en heeft het leven van de wat formele showband-muzikant van DAP ingeruild voor het meer gezellige muziekleven bij dit evenementenorkest. Maar ook de jeugdige leden ontbreken niet en brengen met hun enthousiasme en levendigheid behoorlijk wat leven in de brouwerij.

Wat doen we

Streetband Splash springt in de ruimte waar de overige bands binnen de vereniging te groot voor zijn of niet over het juiste repertoire beschikken. Denk hierbij aan evenementen en feestelijke festiviteiten als een bedrijfsopening, grootse verjaardagen, een braderie en al die andere activiteiten waarvoor gezellige muziek een onmisbaar item is.

Wat willen we

De band is mobiel en kan zich makkelijk verplaatsen van plek naar plek, het lopen in een parade of optocht is minder geschikt. In de donkere dagen voor kerst vormt Splash de basis voor de kerstband die wordt samengesteld uit leden van de gehele vereniging. De vrolijke shirts worden dan ingeruild voor een kerstpak en het repertoire wordt vervangen door zeer herkenbare kerst kneiters.

Je bent van harte welkom op onze repetities in het DAP Muziekcentrum aan de Schorpioenstraat 6 te Apeldoorn op donderdag van 20:00 tot 22.00 uur of neem contact op via het contact formulier.

Koningsdag Splash ’s herenloo 2022

Na 2 jaar geen festiviteiten op Koningsdag was het dit jaar weer mogelijk om als Splash weer op te treden. Heerlijk! Voor Splash stond er een optreden op ’s Heerenloo – beter bekend als Groot Schulyenburg – in Apeldoorn op het programma. Om iets over 11 werd het...

Instrumenten onderhoud 2 april ’22

Op zaterdag 2 april zijn alle afdelingen van DAP hard aan de slag geweest voor het nieuwe optreden seizoen.Een extra repetitie was ingepland en natuurlijk schoonmaken; poetsen was het woord van de dag.Overal water, doeken en schoonmaak spullen. Al het stof is weg, al...
X
X