Op 3 januari 2023 hebben wij in het DAP-gebouw onze Nieuwjaarsreceptie gehouden ter viering van het nieuwe jaar. Het beloofd een bijzonder jaar te worden. Dit jaar vieren we ons jubileumjaar, 90 jaar DAP!

Dit bijzondere jaar willen we uiteraard vieren met al onze leden en vrijwilligers maar ook met iedereen die betrokken is bij DAP. Daarom hebben wij onze nieuwjaarsreceptie dit jaar op een iets andere manier gevierd. Alle huurders binnen het DAP-gebouw hebben we uitgenodigd en gevraagd om zichzelf te presenteren. Daarbij waren aanwezig: het KSH-orkest, Popkoor PowerPop, Postzegelclub De globe, Toneelvereniging Graficus, Showband DAP en Streetband Splash. Een hele avond vol met creativiteit en gezelligheid was het. En wat was het fijn om zoveel mensen weer bij elkaar te zien om samen een mooi jaar mee in te gaan.

Wij wensen alle leden, vrijwilligers, huurders en andere betrokkenen een mooi muzikaal jaar toe!