Op 1 oktober hadden wij onze seizoensafsluiting. Normaal gesproken doen we dat elk jaar in oktober, maar door corona was dit jammer genoeg een paar jaar nu niet mogelijk. Zoals vanouds zijn wij weer samengekomen om dit te vieren. Verschillende spellen zijn er gespeeld. Van groot tot klein, iedereen die kon was erbij. Toch best bijzonder zo’n avond na twee jaar van afwezigheid. Ook zijn er deze avond officieel leden overgestapt naar een nieuw instrument om te gaan werken aan een nieuwe uitdaging. Jammer genoeg hebben wij ook afscheid genomen van een aantal leden. En natuurlijk hebben we daar onze eigen tradities voor. Ze hebben een mooie roos ontvangen met een persoonlijk, ingelijst verhaal over wat zij hebben gedaan en betekend voor DAP de afgelopen jaren. Bij deze afsluiting hoort ook de start van een nieuw seizoen. Daarom beginnen wij aankomende vrijdag weer met een nieuw seizoen. Lijkt het jou leuk om een keer te komen kijken? Kom dan gerust langs op een van onze repetities. Vrijdag avond van 18:45 tot 22:00 zal er gerepeteerd worden.