Op een regenachtige dag zijn wij vanuit Apeldoorn vertrokken richting Tiel. Zoals ze zeggen, na regen komt zonneschijn, en dat hebben wij zeker gemerkt. Wij mochten, in een heerlijk zonnetje, staan bij het station van Tiel om de bezoekers te vermaken tijdens het wachten op de mooie praalwagens. Ook op de momenten dat er geen wagens langsreden stonden wij te stralen met onze muziek. Het terras van het station zat vol met mensen die de gehele middag naar onze muziek mochten luisteren. Dit werd zo goed ontvangen door het restaurant dat wij door hen werden bedankt met een drankje. Daarvoor nogmaals dank. Tussen twaalf en twee uur ‘s middags hebben wij met kleine pauzes tussendoor aan een stuk door gespeeld, geklapt en natuurlijk gedanst. Dit was voor ons echt een feest! Na twee uur in de middag kwamen langzaam de wagens het terrein op rijden, wat een pracht om dit te zien. Er was weer hard aan de wagens gewerkt dit jaar. Buikdanseressen, panda ‘s, paddenstoelen en 101 dalmatiërs, van alles werd er met behulp van het fruit en de groentes uitgebeeld. Naast dat wij een hele mooie middag hebben gehad hebben wij het publiek weer mogen vermaken. Hopelijk doen wij dat volgend jaar weer.