Op donderdagavond stonden wij paraat om er een groot feest van te maken in Wenum-Wiesel. We begonnen met het ballonnen feest 2.0, het “oplaten” van de ballonnen werd dit jaar op een bijzondere manier gedaan. Dit jaar werden de ballonnen opgelaten aan een koord zodat het hele weekend genoten kan worden van de ballonnen.
Daarna werd het kindercorso gestart en mocht Showband DAP de stoet door alle weilanden en straten begeleiden. Alle superhelden die ons achtervolgende zagen en geweldig uit! Van Ladybug tot de Joker, wij hebben ze allemaal gezien. Wat was het een feest om dit met onze muziek te zien lopen.
Met het zonnetje schijnend op onze rug en een lach op onze gezichten hebben wij genoten. Wat een mooie avond hebben wij gehad. Aan het einde van het corso moeten natuurlijk nog wel de winnaars bekend gemaakt worden van de ballonnen-loterij en het kindercorso. Dit werd gedaan met een tromgeroffel en een groot applaus.
Alle deelnemers willen wij bedanken voor de mooie wagens en de winnaars natuurlijk gefeliciteerd!