Zaterdag 18 juni was het eindelijk zo weg. Na twee jaar niks te mogen kon eindelijk het Oranjefeest in Oeken weer doorgaan. Drie dagen feest met op zaterdagochtend een optocht door het dorp. Dit jaar een zonnig feestje met een tempratuur van 30 graden, maar wij stonden voor ze klaar bij de feesttent om vervolgens een rondje (driehoekje) om de boom te doen. Terug door de straten van het dorp en weer terug langs de weilanden met de koeien en paarden. Wat was het toch warm maar wat hebben wij genoten. Een bedankje voor de goede zorgen vanuit de organisatie, die speciaal voor ons nog even een paar flessen met koud water heeft geregeld tijdens de optocht. Bij de feesttent kregen we nog een paar consumpties waar natuurlijk het overheerlijke boeren ijs van gehaald kon worden.
Hopelijk mogen wij volgend jaar weer bij dit geweldige Oranjefeest in Oeken aanwezig zijn.