Op zaterdag avond 11 juni werd voor de twintigste keer de Scania halve marathon in Zwolle georganiseerd. En dit jaar mochten wij daar bij zijn. Wij hebben de deelnemers die om 7 uur zijn begonnen met lopen zo goed mogelijk aangemoedigd, zowel muzikaal als juichend.
Wij zijn van alle markten thuis hebben wij altijd gezegd en dat konden we in de praktijk brengen toen er voor onze neus een deelnemer acute kramp kreeg. Met ons nummer i’m still standing hebben wij hem aangemoedigd terwijl een van onze leden de loper hielp om zo snel mogelijk van de kramp af te komen.
Met onze muziek hopen we dat we de lopers net een stappje dichter bij de finish hebben geholpen en anders in de rust momenten met ons gejuich.
Mocht je wat van ons willen horen bekijk dan de onderstaan de link. Vanaf minuut 1:46:30