Op zaterdag 11 juni was er in Apeldoorn de Culturele Pleinmarkt, gehouden bij Orpheus Apeldoorn. Dit jaar met het thema taal is de basis. Waarbij naast spreken en schrijven natuurlijk nog veel meer hoort. Zang, dans en muziek hoort bij deze basis. En als we aan muziek denken, denken we aan DAP.
Muziek voor jong en oud was er aanwezig. Vanaf orpheus zijn wij vertrokken om door het centrum heen te lopen. In plaatst van de mensen naar de cultuur te laten komen brachten wij ons stukje cultuur naar de mensen. Met nummers zoals Pianoman die voor de meeste ouderen wel erg bekend is, maar ook het nummer Timber die voor de wat jongere generatie herkenbaarder is. Door de straten langs de winkels hebben wij onze muziek gebracht. Heerlijk weer was het, de zon in de gezichten van de mensen die mee luisterde. Cultuur is voor iedereen, jong en oud, en op deze zaterdag stonden we daar extra bij stil.
Wij genieten van ons stukje muzikale cultuur. Doet u dat ook? Laat het dan aan ons weten of kom een keer langs om te kijken bij onze repetities!