Op zondag 28 mei zijn wij met de Show- & Marchingband naar Duitsland gereden om daar bij de schuttersvereniging een feest te bouwen.
Twee jaar terug in 2020 was het al de bedoeling dat we dit feest zouden vieren, het 100-jarige bestaan van de schuttersvereniging in Dormagen.
Om 11:30 uur vertrokken om na vele files gelukkig nog wel op tijd aan te komen op locatie. We mochten ons omkleden in een fietsenwinkel op de bovenste etage om daarna ons snel op te stellen. Even warmblazen en gaan.
Door alle kleine straten van het hele dorp heen, onder de tunnel door en de hoofdstraat op. Het hele dorp heeft ons gehoord. We mochten de inwoners van Dormagen entertainen met onze muziek die anders is dan ze gewend zijn van de lokale muziekverenigingen maar wat werd dit enthousiast ontvangen door de inwoners, super gaaf!
Even stilstaan bij de tribune waar het koningspaar van de vereniging stond om daar het nummer Celebration te spelen om vervolgens terug over de hoofdstraat te lopen. Hier mochten we even uitrusten en de andere bands langs zien lopen. Op dat moment begon het helaas te regenen maar ook dan kunnen wij er nog een feestje van maken. De broeken zijn toch al nat dus de plassen hoefde we niet te ontwijken. De straten door en over de kermis de grote feesttent in. Natuurlijk nog even een serenade brengen en na groot applaus en geroep om nog een nummer zijn wij niet de beroerdste om dat te leveren.

Wij hebben erg genoten en feliciteren de vereniging met hun ondertussen 102-jarige bestaan.