Op 14 mei was het weer zo ver. De Veluwe wandeltocht in Nijkerk werd door vele wandelaars gelopen. In 1956 is de eerste wandeltocht georganiseerd en inmiddels is de wandeltocht in Nijkerk niet meer weg te denken. Sinds een aantal jaar horen wij daar ook bij.
Waar in de ochtend de 40 kilometer is gestart zijn wij samen met de 5 kilometer gestart na het officiƫle startsein van de burgemeester. Over het spoor en door de stad heen. Waar de trein bij de tweede keer oversteken voor had, konden wij snel nog even de waterflessen bij vullen.
In het centrum bij de terrassen nog even stil gestaan om daar een klein feestje te vieren op het nummer Shut up and dance. Langs de smalle straten door gegaan naar het eindpunt waar de wandelaars hun medaille konden verzilveren. In de grote manege hebben wij het dak er nog even afgeblazen om de laatste wandelaars met een goed gevoel naar huis te laten gaan.