Op 14 mei 2022 is de strijd om de Casa Bonita Bokaal weer van start gegaan. Het voelbaltoernooi dat georganiseerd word door zorggroep Apeldoorn had ook dit jaar ons weer uitgenodigd. Om kwart over negen moesten de jonge voetballers verzamelen op veld 1 achter de vlag van hun land. Tijdens de warming-up van de jonge spelers zijn wij het veld opgelopen om daar een aantal nummers te spelen. Nadat we de jonge voetballers naar het gebouw van Casa Bonita hebben begeleid heeft onze burgemeester nog een mooi dankwoord gedaan, waarin het 140-jarige bestaan van voetbalvereniging Robur niet kon ontbreken. Ook de twee jarigen van het verzorging huis zijn die dag niet vergeten en hebben onze felicitaties mogen ontvangen in de vorm van het nummer lang zal ze leven. Wat werd gevolgd door het Wilhelmus voor het hijsen van de vlag. We hebben nog een aantal nummers gespeeld toen de eerste wedstrijd al was begonnen.
Hopelijk mogen we volgend jaar weer de jonge voetballers begeleiding in de opening van de Casa Bonita Bokaal.