Op woensdag 27 april 2022 was het eindelijk weer zo ver. De verjaardag van onze koning mocht weer gevierd worden. Om kwart over acht in de ochtend hebben wij ons verzameld bij het DAP gebouw om te vertrekken naar Voorthuizen. In het gebouw van de Oranje vereniging hebben wij ons omgekleed en klaar gemaakt. De warming up was gedaan, de slingers om de instrumenten heen. En samen met Irene Ede hebben wij nog even het Wilhelmus doorgespeeld.

Om tien uur waren wij er klaar voor. Na een woord van de voorzitter van de oranje vereniging was het zo ver. Wij mochten voor het publiek het Wilhelmus spelen samen met Irene Ede. Gezamenlijk zijn wij vertrokken op het nummer Shut up and dance.
Bij de Bonte kinderoptocht met het thema schoolreisje mochten wij voorop. Over de hoofdstraat langs het bejaarde tehuis en na de rotonde weer terug naar het plein waar de grote tent was.
Aan de zijkant van de weg veel mensen gezien in oranje die aan het mee klappen waren op onze muziek. Diverse nummers van vroeger en van deze tijd hebben we gespeeld. Muziek voor iedereen die aan de zijkant van de weg stond.
Hopelijk mogen wij volgend jaar weer koningsdag vieren in Voorthuizen bij de oranje vereniging.