Zo langzamerhand start het optredenseizoen weer voor veel muziekverenigingen in Nederland. Dit geldt ook voor DAP.

En veel muziekliefhebbers vragen zich dan natuurlijk af wat ze kunnen verwachten van DAP dit seizoen. Binnen DAP is besloten om het roer in 2018 eens om te gooien.

Showband Jong DAP en Show- & Marchingband DAP bundelen hun krachten om dit seizoen samen het publiek te entertainen. Gezamenlijk zullen zij als Showband DAP optreden in Apeldoorn en daar buiten. Qua repertoire blijven zij voor het publiek herkenbare, populaire muziek spelen. Onder andere het bekende Shut up and Dance, Ai se tu pego, Bad medicin en Pompeï staan op het programma. En dat afgewisseld met een aantal slagwerknummers.

Showband DAP gaat zich dit jaar focussen op straatshow. Inmiddels hebben zij op verschillende nummers een straatshow ingestudeerd. Tijdens Koningsdag zullen zij de resultaten van hun werk voor het eerst tonen aan het publiek. ’s Morgens treden ze op in Voorthuizen bij de Koningsdagoptocht.  In de loop van de middag zijn ze van de partij in Genemuiden.

Streetband Splash blijft ook gewoon actief als onderdeel van DAP. Ze zijn op dit moment hard aan het repeteren om ook dit seizoen weer een aantal leuke optredens te verzorgen.

Wilt u bij één van de optredens komen kijken?
Kijk op de agenda op onze website om te zien waar we optreden.

U bent van harte welkom.

Wilt u graag dat wij bij uw evenement op komen treden?
Neem dan contact op met onze manager om de mogelijkheden te bespreken.

X
X