Op dinsdag 17 april heeft Showband Dap weer de jaarlijkse muzikale ondersteuning bij de bevrijding van Apeldoorn verzorgd. Het eerste optreden van het seizoen, het eerste optreden met onze nieuwe straatshow en het eerste optreden als samengevoegde band. Bij de warming-up hebben we de straatshow nog even een keer geoefend en daarna was het zover. Na een klein stukje lopen kwamen we uit in het Oranje park. Na verschillende toespraken van onder andere de Burgemeester, werd het bevrijdingsvuur aangestoken en hebben wij vervolgens de nummers Shut up and dance en Get on your feet laten horen. Daarna zat het eerste optreden dit seizoen er alweer op en is de kop er vanaf. Al met al een geslaagd optreden. Op Koningsdag laat de band zich weer zien, ’s ochtends in Voorthuizen en ’s avonds in Genemuiden.

X
X