Op zaterdag 20 januari heeft DAP haar 85 jarig bestaan gevierd met een feestavond voor haar leden. Het thema voor vanavond: Jaren 30 – Gala.

Vanaf 19.30 uur stroomden alle leden binnen in het gezellig aangeklede DAP gebouw. Velen hadden zich volledig uitgedost in jaren 30-kleding. Super gaaf dat zoveel mensen zoveel moeite hadden gedaan om zich mooi aan te kleden. De zaal was omgetoverd tot een schitterende ambiance in jaren 30-stijl. Overal hingen ballonnen, slingers en de originele trommel die we afgelopen week van een oud lid hebben gekregen stond ook prachtig in het zicht op een tafel.
Alle leden kregen bij binnenkomst een lekker bakje koffie of thee en voor de kinderen was er limonade. Daarbij kon een heerlijk stukje DAP 85-jaar taart worden gegeten. Een lekkere binnenkomer dus!

Nadat iedereen koffie en gebak had gegeten en de eerste drankjes inmiddels ook al waren genuttigd was het tijd om onze jubilarissen te huldigen.
De voorzitter van DAP haalde de jubilarissen naar voren en hield bij alle jubilerende leden een persoonlijk praatje om kort wat zaken aan te halen die deze jubilarissen binnen DAP hebben gedaan.
Sjirk van der Meulen en Henry Buurman zijn al 50 jaar lid van DAP en kregen daarvoor een vergulde speld met zirkonia opgespeld. Annemieke Berenschot, Albert Gerritsen en George Verschoor zijn 40 jaar lid; dit werd beloond met een vergulde speld. Tijmen van Gortel en Jeroen Langereis zijn 25 jaar lid. Hun beloning is een zilveren speld. Deze laatste kon er helaas niet bij zijn op de feestavond; de huldiging houdt hij nog tegoed. Uiteraard werd er naast de speld ook een prachtige bos bloemen in DAP-kleuren gegeven.

Na dit officiële gedeelte was het tijd voor alle leden om helemaal los te gaan op de dansvloer onder het genot van heerlijke muziek. Er werd een muzikale reis gemaakt vanuit de jaren 30 tot de moderne muziek van nu. Daarnaast was het ook mogelijk om een aantal spelletjes te doen. Hier werd vooral door de jongeren gebruik van gemaakt. De muziek bestond uit heel veel bekende nummers die luidkeels mee gezongen konden worden. Onder de nummers ook heel veel muziek die DAP zelf in de loop der jaren gespeeld heeft. Toch een vleugje nostalgie dus op deze feestavond. Op de dansvloer was het gezellig druk; van jong tot oud leefde zich helemaal uit. Dansjes van jaren terug werden door iedereen spontaan weer mee gedanst.
Gedurende de avond kon je ook nog een foto laten maken in een lijst die je zelf vast moest houden, zodat we een mooie herinnering hebben aan deze prachtige avond. Vele foto’s en filmpjes zijn er gemaakt.
De bar werd bemand door mensen van buiten onze club, zodat ook de barmedewerkers gezellig mee konden feesten. Heren, bedankt voor jullie hulp!

Feestcommissie dank jullie wel voor de organisatie van deze prachtige avond, iedereen heeft volop genoten!
Een avond om nooit meer te vergeten. Het was weer ouderwets gezellig! Super gaaf om iedereen samen te zien dansen, swingen en genieten.

DAP, dat zijn wij!!
Een club om trots op te zijn!!
Wij kijken terug op een geweldige avond!

X
X