En toen was het alweer zover, Showconcours in Assen!

Heerlijk die bekende routines; vroeg uit bed want de bus rijdt echt weg om 7:30 uur.  Zou een van de leden zich verslapen of in de tijd vergissen? En ja hoor, bingo!! Na een relaxte reis was het alweer tijd voor Jong DAP om zich om te kleden voor hun optreden. Onder de enthousiaste aanmoediging van de Show- & Marchingband DAP, bracht Jong DAP een energieke show! Ook het publiek heeft zichtbaar genoten van deze jonge enthousiaste leden! Top gedaan jongens en meiden!!
Met een score van 81,04 heeft Jong DAP en mooie 3e plek behaald.

Tijd voor de Show- & Marchingband DAP om zich om te kleden en zich te begeven naar het inspeelveld. Hier begonnen de kriebels toch wel te komen. Het besef dat het straks moet gaan gebeuren! Er werd afgesloten met een paar muzikale fragmenten uit de show, wat de leden een lekkere boost gaf. Onder luide aanmoediging van Showband Jong DAP heeft Show- & Marchingband DAP een strakke show neergezet. Na de afmars kwam dan ook bij sommige leden de ontlading, want wat hebben ze hard gewerkt! Respect! Met een score van 74,13 heeft Show & Marchingband DAP een 6e plek behaald.
Met gemengde gevoelens keerde DAP weer terug naar Apeldoorn, waar veel gesproken werd over het bekende hoe, wat en waarom. Tijdens de gezellige afterparty bij het DAP-gebouw werd echter wel iets heel belangrijks duidelijk. Het gevoel van trots, respect en plezier is niet uit te drukken in cijfers!!

Wij kijken terug op een prachtige dag waarop de leden echt hebben genoten op en buiten het veld. Iedereen bedankt voor de enthousiaste inzet.

X
X