Zaterdag 13 mei heeft Showband Jong DAP opgetreden bij de Casa Bonita bokaal. Een activiteit van de Apeldoornse voetbalclub Robur Et Velocitas.

Om negen uur was het al een gezellige drukte van leden en begeleiding. De uniformen werden aangetrokken en de toeters gepoetst. En zo vertrok Jong DAP om kwart voor tien musicerend richting het clubgebouw van Robur. Om tien uur vertrok Jong DAP, met een groep van kinderen, richting het verzorgingstehuis Casa Bonita waar de activiteit plaats zal vinden.

Net zoals bij een echte voetbalwedstrijd werd hier het Wilhelmus gespeeld tijdens de opening. Na de opening gingen de kinderen van Robur voetballen en heeft Jong DAP nog wat nummers gespeeld. De ouderen uit het verzorgingstehuis hebben genoten van de muziek waarna een wel verdiend applaus volgde. Jong DAP kreeg van de organisatie nog wat drinken aangeboden. Hierna is Jong DAP weer richting het DAP-gebouw gelopen. Hier hebben een aantal leden gezamenlijk nog even genoten van het weer en daarna ging iedereen richting huis.

Net zoals de afgelopen paar jaren heeft Jong DAP dit optreden weer met vol plezier verzorgd!

X
X