7 januari, tijdens de nieuwjaarsreceptie, is Chris Westerveld gehuldigd voor zijn 60-jarig lidmaatschap van DAP. Chris is in 1956 als 10-jarige jongen begonnen aan zijn muzikale loopbaan en heeft door de jaren heen menig instrument bespeeld en functies bekleed. Zo was hij gedurende deze periode naast spelend lid ook secretaris, voorzitter, instructeur en bouwheer. Mede onder zijn leiding heeft DAP zijn internationale bekendheid vergaard door het verzorgen van optredens in Duitsland, Polen, Denemarken, Belgiƫ en Frankrijk. Naast zijn muzikale betrokkenheid heeft hij er mede voor gezorgd dat het huidige clubgebouw is gerealiseerd en heeft hij zich ingezet voor de exploitatie hiervan. Chris heeft, uit naam van de muziekvereniging DAP, een oorkonde en onderscheiding van de KNMO ontvangen.

 

X
X