Opgelet!
Ben jij een muzikant, of iemand die op zoek is naar een leuke muzikale hobby, tussen de acht en de zestien jaar? Dan zijn wij bij Jong DAP op zoek naar jou! Jong DAP is een sprankelende jeugdband, die, naast repeteren en het streven naar doelen, ook heel erg van gezelligheid houdt. Samen hebben wij al mooie resultaten behaald en daar zijn wij natuurlijk heel trots op! Om samen nog betere resultaten te behalen, zijn wij op zoek naar meer leden. Hoe meer zielen hoe meer vreugd! Heb je nog geen ervaring? Wees niet getreurd! Bij Jong DAP bieden wij een mooie opleiding aan, om op korte termijn deel uit te maken van onze gezellige band en daarbij ook mee te lopen bij mooie optredens door heel Nederland. Ben jij nou ouder dan zestien jaar? Dan ben jij degene die wij bij de Show- & Marchingband zoeken! Wij zoeken nieuwe leden voor zowel brass als percussie om samen de gloednieuwe show in 2017 van het veld af te laten springen. Hierbij zullen wij ons laten zien op mooie taptoes en wedstrijden door heel Nederland. Ook bij de Show- & Marchingband is er tijd voor gezelligheid, zowel tijdens de repetities en optredens, als daarbuiten. Lijkt het je leuk om deel uit te maken van een van onze bands? Schroom niet, en kom een keer langs om te kijken! Bij de jeugd ben je van harte welkom op elke vrijdag om eens een kijkje te nemen bij onze repetitie van 18:45 uur tot 21:00 uur en bij de Show- & Marchingband op elke donderdag van 19:30 uur tot 22:00 uur. Beide bands zijn te vinden aan de Schorpioenstraat 6 te Apeldoorn. Voor meer informatie of om aan te melden klik dan hier.
Tot snel!

X
X