Afgelopen vrijdag, 26 augustus, is de grote renovatie van het dak van ons verenigingsgebouw gestart. Om 07:00u (in de ochtend dus) hebben Chris Westerveld, Otto Slijkhuis, Hans Brokke en George Verschoor de zonnepanelen losgekoppeld en in containers opgeslagen. Dat vroege tijdstip had natuurlijk alles te maken met de zeer warme weersomstandigheden. De heren hebben tot 10:00u doorgewerkt, zodat op zaterdagochtend alleen nog de ballast en de frames verwijderd hoefden te worden.

Maandag 29 augustus is de fa. Van Venrooy Dakbedekkingen van start gegaan met het echte werk. Naar verwachting zullen zij in twee weken tijd het gehele dak (500m2) van een nieuwe dakbedekking voorzien zodat we er zeker weer twintig jaar mee vooruit kunnen.

Op de foto’s is te zien wie van onze eigen mensen de eerste werkzaamheden hebben verricht en is een beeld te zien van het werk op het dak.

Deze renovatie is mede mogelijk geworden door een bijdrage van de ENVIT (organisatie die zich bezighield met o.a. het fietsen met blinde en slechtziende mensen)

X
X