Op zaterdag 27 augustus heeft Jong DAP een autowasactie gehouden bij de Karwei in Apeldoorn Noord. Doel was het verdienen van geld om onze busreis richting Taptoe Ahoy te bekostigen.
Tussen 10.00 en 16.00 uur konden mensen terecht om de buitenkant van hun auto volledig te laten wassen of alleen de ruiten. Iets voor 10 stond de 1e auto al klaar om gewassen te worden. De Jong Dappers en de leiding gingen er direct mee aan de slag met de materialen die gesponsord zijn door de Karwei. De geleverde sponzen, trekkers, zemen, velgenborstels, autoshampoo en de waterslang zijn de hele dag door volop gebruikt! Karwei Apeldoorn Noord, bedankt voor de sponsoring!
Tijdens het wachten konden onze klanten genieten van een lekker kopje koffie of thee. Deze konden wij gratis schenken. Stichting DAP gebouw, bedankt voor de sponsoring van deze drankjes!
De hele dag door stonden er auto’s in de rij om te wassen. Ons ‘Verkoopteam’ stond alle klanten van de Karwei op te wachten om hen te informeren over onze actie. En met succes! Op een gegeven momenten stonden er zelfs 6 of 7 auto’s tegelijk die gewassen moesten worden. Werk aan de winkel dus! Vol overgave zijn alle aanwezige Dappers bezig geweest om te zorgen dat alle auto’s weer blinkend van het terrein af reden.
Rond half 4 kwam ook mevrouw W. Hoogland ‘onze wasstraat’ in rijden. Zij heeft de like- en win-actie gewonnen die op onze DAP-Facebookpagina is gehouden. Reden genoeg dus om een groep Jong Dappers aan het werk te zetten om haar auto weer lekker te laten blinken. Uiteraard moest er ook even een foto gemaakt worden met onze winnares.
Tussendoor was er ook nog tijd om naast de auto’s ook elkaar nat te maken. Gezien de temperatuur buiten was dit een welkome verfrissing. Er werd volop gespetterd met water en de sponzen werden boven elkaars hoofd uitgeknepen. Mooie combinatie dus van lol maken en hard werken. Heerlijk om samen zo aan de slag te zijn!
En dan het resultaat…… Deze geslaagde actiedag heeft ons een geweldige opbrengst van € 303,35 opgeleverd! Wij willen alle klanten bedanken voor hun komst!
Weer een stapje dichterbij Taptoe Ahoy!

X
X