Promotieparade Picknickconcert Park Zuidbroek

Vlak voor aanvang van de zomervakantie heeft Showband Jong DAP nog even een optreden verzorgd. Op de avond van vrijdag 1 juli heeft de jeugdband zich in haar thuiswijk ’Zuidbroek’ in Apeldoorn laten zien. Deze keer voor een promotieparade. Aanstaande zondag 3 juli opent de wijk ’Park Zuidbroek’ met een picknickconcert. Om zoveel mogelijk publiek te trekken is de organisatie samen met Showband Jong DAP de wijk in gegaan om te flyeren. Ondanks de regen lieten enkele buren zich toch even buiten zien. De organisatie heeft daardoor vele flyers kunnen uitdelen. Een geslaagde tocht en een fijne samenwerking met onze thuiswijk! Vanaf vrijdag 8 juli t/m vrijdag 19 augustus houdt Showband Jong DAP vakantie. Op vrijdag 26 augustus starten onze reguliere repetities weer en zijn we wekelijks van 18:45 – 21:00u weer actief in en om het DAP gebouw aan de Schorpioenstraat 6. Wij bedanken onze fans voor de support tijdens de vele mooie optredens in het voorseizoen en wensen u een hele fijne zomer toe.

X
X