Op donderdag 24 september heeft Showband Jong DAP opgetreden op taptoe Ruinen.
Om 18.00 uur was het al een drukte van belang bij het DAP-gebouw. Alle Jong Dappers stonden er al helemaal klaar voor. Helaas stond de bus in de file en kwam deze dus een stuk later dan gepland.  Tijd dus om even gezellig met z’n allen te kletsen en vast wat mededelingen te doen. Tegen 18.45 kwam de bus toch het DAP-terrein oprijden. Snel instappen en rijden maar.
In de bus werd snel wat versiering opgehangen, want we hadden een aantal jarigen in ons midden. Dat betekent dus zingen en traktaties. Het was gezellig in de bus en de reistijd was dan ook zo om. Rond 19.45 stonden we op plaats van bestemming. Daar was het snel omkleden, want we moesten om 20.15 uur klaar staan.
Keurig op tijd stonden we klaar om de show te draaien op een mooi veld, wat helaas door de regen wel spekglad was. Dat mocht de pret echter niet drukken. Jong DAP zette een prachtige show op de mat, waarvan het publiek erg heeft genoten. Top gedaan dus!
Na de show weer omkleden en in de bus terug naar huis. Aangezien het een doordeweekse dag was en de leden de volgende dag gewoon weer naar school moeten hadden we besloten om direct na ons optreden terug te gaan.
Ook tijdens de terugreis weer traktaties en veel gezelligheid. Tegen 22.30 uur waren we weer terug bij het DAP-gebouw.
Dit was het laatste showoptreden van dit seizoen. Dat betekent dus ook dat deze show voor het laatst gedraaid is door Showband Jong DAP.
Aankomend winterseizoen gaat er hard gewerkt worden aan een volledig nieuwe show met volledig nieuwe muziek. Wij nodigen u graag uit om volgend seizen te komen kijken!
X
X