Zo tijdens de zomervakantie en met nog een heel naseizoen voor de deur, kijkt Showband Jong DAP alvast vooruit. In oktober gaat de jeugd showband namelijk nieuwe nummers repeteren. Niet geheel zonder reden, want in april 2016 zullen de Jong Dappers een nieuwe show presenteren.

Het uitkiezen van nieuwe nummers is voor het instructieteam elke keer weer een moeilijke taak. Daarom hebben we dit jaar hulp van deskundigen ingeroepen. Wel te verstaan onze eigen Jong Dappers! De jeugdleden mochten mee beslissen in de muziekkeuze voor 2015-2016.
En met succes! Velen wensenlijstjes werden ingediend. Tot onze vreugde kwamen veel van onze eigen voorkeuren terug op de lijstjes van de leden.

Met trots kunnen wij u mededelen dat Showband Jong DAP, naast enkele nummers uit het huidige repertoire, volgend seizoen maar liefst 6 nieuwe nummers zal gaan spelen, namelijk:

  • “Bad Medicine” van Bon Jovi (van onze broer, Show- & Marchingband DAP)
  • “Geronimo” van Sheppard (nieuw aangeschaft)
  • “Pompeii” van Bastille (nieuw aangeschaft)
  • “Sing” van Ed Sheeran (nieuw aangeschaft)
  • “Treasure” van Bruno Mars (nieuw aangeschaft)

En de door Show- & Marching Music speciaal voor ons geschreven nieuwe ballad “Use Somebody” van Kings of Leon.

Het zal een uitdaging zijn om alle nummers in april 2016 te kunnen presenteren, maar instructie en de Jong Dappers gaan deze uitdaging graag aan! Komt u in april 2016 tijdens de kijken of het ons is gelukt?

X
X