In het kader van het 50-jarig bestaan van het Dolfinarium in Harderwijk hebben alle afdelingen van DAP op zaterdag 9 mei opgetreden in het Dolfinarium.
’s Morgens om iets over half 9 was het al een gezellige drukte bij het DAP-gebouw. Splash en Jong DAP verzamelden hier om met auto’s richting Harderwijk te gaan. Snel voor iedereen een plekje gezocht in de auto’s en op naar het Dolfinarium. Tegen kwart voor 10 was iedereen op plek van bestemming. Omkleden, instrumenten pakken en optreden maar.
Splash mocht de spits af bijten om 10 uur om de bezoekers welkom te heten met een gezellig muziekje. Jong DAP was om 10.40 uur aan de beurt om het publiek te entertainen.
Op de terugweg naar de kleedgelegenheid hebben de Jong Dappers nog een aantal mooie foto’s gemaakt. Daarna kon er weer omgekleed worden om daarna het park te verkennen. De tribune van de dolfijnenshow van 12 uur was voor een deel gevuld met Dappers. Zowel van Jong DAP als van de Show- & Marchingband DAP. Ook daarvan waren de eerste leden al in het park.
Tot het volgende optreden had iedereen de tijd om door het park te dolen om te kijken naar alle dolfijnen, bruinvissen, zeeleeuwen, walrussen en nog veel meer en om te genieten van een aantal shows die met de dieren worden gegeven.
Vanaf 15.00 uur stond het volgende optredenblok gepland. De Show- & Marchingband mocht als eerste aan de bak. Jong DAP daarna. Als klapper op de vuurpijl werd het laatste blok gezamenlijk gevuld. Eerst een aantal nummers van de Show- & Marchingband en toen was het tijd voor Jong DAP om in te voegen. Gezamenlijk werden er nog een aantal nummers gespeeld als finale van een prachtige dag. Het publiek en de organisatie konden dit zeker waarderen!
Al met al was het dus een geslaagde dag met goede optredens en een geweldige sfeer!
X
X