Op dinsdag 5 mei vieren we onze vrijheid! Zo ook de Show- & Marchingband.
De band was afgereisd naar Nunspeet om mee te doen aan de Taptoe daar.
de weers verwachtingen waren helaas niet zo goed voor deze middag. Code oranje werd afgegeven en er waren veel regen buien met windstoten. De organisatie besloot om de taptoe een half uur uit te stellen. Dit had gelukkig geen invloed op het vele publiek wat later langs het taptoe veld aanschoof.
De zon brak gelukkig door en DAP mocht haar show optreden geven. Echter stond er toch nog wel wat wind dus uit voorzorg werden onze schilder doeken met de afbeeldingen van de artiesten uit de show toch maar vast gehouden door onze instructie leden en vrijwilligers! Bedankt daar voor.
De band gaf een goede leuke show en kan terug kijken naar een zeer geslaagde bevrijdings Taptoe.
X
X