Zondag 10 april was er in het kader van de voorbereiding op de Giro in Apeldoorn een Piazza aan de Veenhuizerweg.

Showband Jong DAP was ook van de partij om, voorzien van extra roze accessoires, de bont gekleurde (vooral roze) stoet te begeleiden tijdens een optocht door de buurt.

Onderweg stonden er behoorlijk wat enthousiaste buurtbewoners die zeer positief reageerden op deze leuke optocht. Na wat slingeren door de wijk kwamen we aan bij de Intratuin. Daar was er tijd voor een korte pauze, waarin wat gedronken kon worden. Daarna op naar deel 2: een rondje om het Omnisport centrum heen richting de grote roze fiets om daar een foto te maken. Onderweg werden we ook nog aangehouden bij de Mediamarkt met de vraag of we daar binnen ook muziek wilden maken. Ja hoor, geen probleem. Met de hele stoet dus de Mediamarkt in.

Vanuit de Mediamarkt dan toch naar de roze fiets om foto’s te maken. Terwijl we daar stonden kregen we ook nog de vraag of we een rondje in het Omnisport centrum wilden lopen in het kader van het evenement ‘Sporten voor gehandicapten’. Natuurlijk hebben we dat ook gedaan.

Al met al dus een zeer gevarieerd optreden waar we ons met Jong DAP weer van onze goede kant hebben laten zien.

X
X