Op 25 april gaf de Show- & Marchingband een tweetal optredens voor de viering van 200 jaar Koninkrijk der Nederlanden.

Vele verenigingen uit nederland deden mee om te laten zien dat nederland één van de landen is met de meeste verenigingen. Sport mensen , belangen verenigingen en muziek verenigingen waren naar Zwolle gekomen om dit evenement te vieren.
De Show – & Marchingband mocht een show optreden geven op een groot evenementen terrein waar niet veel later Koning Willem Alexander en Koningin Maxima bij aanwezig waren.
Veel nationale pers was aanwezig om deze dag te verslaan.

Later in de middag werden de muziek verenigingen gevraagd om een show optreden te verzorgen in de binnenstad van Zwolle. Met een mooie zonnige dag kunnen we terug kijken naar een zeer geslaagde middag. Onze spullen kunnen we weer inpakken om naar Apeldoorn te gaan.

‘S avonds op de presentatie avond gaf de band voor het eigen publiek een goede show weg. ” Your song” (de titel van onze nieuwe show) werd goed ontvangen door het kritische eigen publiek(vrienden, familie en belangstellenden).

We kunnen terug kijken op een mooie drukke dag en een goede start van het seizoen.
X
X