Op Zaterdag 25 april vind er om 19:45 uur een groot muziekspektakel plaats in Apeldoorn Noord.
Showband Jong DAP
Showband Jong DAP speelt vrolijke en herkenbare muziek die goed in het gehoor ligt bij het publiek. De opzwepende muziek wordt versterkt door een wervelende show waar u zeker van zult genieten.
Met muziek, dans en visuele effecten brengen deze jeugdige muzikanten (8 tm 17 jaar)  een show waarmee zij u als publiek entertainen. Ze spelen o.a. het populaire nummer Ho Hey van The Lumineers, het al ombekende Viva la Vida van Coldplay de prachtige ballad Endless love van Diana Ross en Lionel Richie en I want candy van Aaron Carter.
Show- & Marchingband DAP
Hoe komen grote artiesten aan hun succes?

In de jaren 80 waren grote namen als Phil Collins , Elton John , Michael Jackson en A-HA razend populair.
Een goede reden voor Show- & Marchingband DAP om deze muziek te gebruiken voor hun nieuwe show „ Your Song”.

Maar hoe komen de artiesten nou aan hun succes?

De Show & Marchingband laat het allemaal zien in hun show. Met muziek van Billy Joël, Michael Jackson, Phil Collins, Elton John, A-HA en Jon Bon Jovi brengen ze een heuse pop/rock show.

Door het gebruik van „click tracks” kunnen de artiesten zelf vertellen hoe ze zo beroemd zijn geworden.
De Show- & Marchingband wordt ondersteund door een Drummer basgitarist en toetsenist waardoor de echte jaren 80 sound goed naar voren komt.

Showband Jubal Zwolle 

Jubal is zeker geen onbekende in de showband wereld. De band treed veel op in zwolle en omgeving maar ook door heel Nederland en delen van Europa. We zijn dan ook erg trots dat Showband Jubal Zwolle speciaal voor dit muziek spektakel naar Apeldoorn komt.
Streetband Splash
Streetband Splash is een band welke op veel festivals te zien is. De band speelt lekkere opzwepende liedjes waar u bijna niet stil van kan blijven staan. Lekker mee swingen en zingen kan dan ook zeker met het repertoire van deze band.
Een evenement dat u dus zeker niet mag missen!
Tijd: 19:45uur
Toegang is gratis
Lokatie DAP Muziek Centrum
Shorpioenstraat 6 Apeldoorn Noord (bij kidsplayground)
X
X